Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان کمیته مستقل گزینش بنیاد الکساندر فون‌هامبولدت، جایزه پژوهشی جورج فورستر را به دکتر بابک کریمی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی استان زنجان اعطا می‌کند.

بنیاد الکساندر فون‌هامبولدت در گردهمایی ماه آگوست هر سال به افتخار دانشمند مردم‌شناس شهیر قرن هجدهم کشور آلمان بنام گئورگ (جورج) فورستر (۱۷۹۱-۱۷۵۴) حداکثر شش جایزه پژوهشی جورج فورستر را به محققان برجسته بین‌المللی نامزد، از میان بیش از ۱۴۰ کشور در حال توسعه به منظور ارج نهادن به دستاوردهای دانشگاهی آن‌ها در طول دوره فعالیت خود اعطا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نشست سال‌جاری علاوه بر شش جایزه مرسوم، این افتخار به چهار اندیشمند با سابقه و تأثیرگذار از میان بانوان این کشورها نیز اعطا شده است، نامزدان دریافت این جایزه از میان دانشگاهیانی که یافته‌های بنیادین و اکتشافات آن‌ها تأثیری عمیق، ماندگار و پایدار در زمینه علمی خود و فراتر از حوزه تحقیقاتی آن‌ها گذاشته و همچنان انتظار می‌رود بتوانند در رویکردهای مبتنی بر پژوهش‌های بنیادین در خصوص چالش‌های خاص کشورهای در حال توسعه نقش بازی کنند، انتخاب می‌شوند.

اثربخشی دستاوردهای علمی و دانشگاهی دریافت‌کنندگان این جایزه از نظر بین‌المللی باید به تأیید اندیشمندان صاحب‌نظر از کشورهای مختلف در حوزه پژوهشی مورد نظر در بازه زمانی گسترده فعالیت دانشگاهی آن‌ها رسیده باشد.

جایزه جورج فورستر توسط وزارت توسعه و همکاری‌های اقتصادی جمهوری فدرال آلمان تأمین مالی شده که در سمپوزیم سالانه بنیاد الکساندر فون هامبولدت که در شهر بمبرگ (Bamberg) با حضور اعضای کمیته گزینش بنیاد الکساندر فون‌هامبولدت، جمعی از اساتید برجسته دانشگاه‌های آلمان توسط رئیس این بنیاد به‌ طور رسمی به برندگان جایزه، اعطا می‌شود.

قابل ذکر است، با برنامه‌ریزی انجام شده دکتر بابک کریمی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی استان زنجان در ماه آوریل ۲۰۲۲ جایزه خود را به طور رسمی در این مراسم دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان پژوهش استانی علمی و آموزشی بنیاد الکساندر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۴۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سعید شهند در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته معلم و تقدیر از دغدغه مندی اساتید و نخبگان دانشگاهی نسبت به مقوله حفظ محیط زیست گفت: سوم تا نهم اردیبهشت در تقویم کشور به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است و برنامه‌های مختلفی طی این هفته با شعار " مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین"توسط اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی انجام می‌شود که هدف نهایی این برنامه‌ها افزایش آگاهی و ارتقا حس مسئولیت پذیری نسبت به حفظ محیط زیست و زمین پاک است و همانگونه که در شعار امسال نیز آمده است این مهم با مشارکت و نقش‌آفرینی مردم و پیگیری و انجام دقیق مسئولیت‌های قانونی دستگاه‌های دولتی محقق می‌شود.

وی افزود: آلودگی‌های پلاستیکی در سراسر جهان تبدیل به یک تهدید محیط زیستی شده است و از سال ۱۹۵۰ که پلاستیک برای نخستین بار و با توجیه حفاظت از محیط زیست معرفی و تولید شد، تاکنون ۸ میلیارد تن پلاستیک در جهان تولید شده که تجزیه آنها در طبیعت صد‌ها سال زمان می‌برد.

شهند ادامه داد: کشور ما هفدمین کشور دنیا در زمینه تولید پلاستیک است و متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد استفاده از پلاستیک از سوی جامعه هستیم که این موضوع نیازمند اصلاح سبک زندگی و به حداقل رساندن مصرف پلاستیک به ویژه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مسائل موجود در حوزه محیط زیست استان با اصلاح و تجدید نظر در رویه‌های موجود در حوزه کشاورزی رفع می‌شود، عنوان کرد: مطابق آمار‌های ارائه شده، قریب به یک میلیون تن ضایعات کشاورزی در استان تولید می‌شود که این مقدار بسیار قابل تامل است و سلامتی محیط زیست استان را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند. 

شهند ادامه داد: در مواردی شاهد این هستیم هزینه‌ای که از قبال تولید این محصولات برای محیط زیست استان با مصرف منابع اب و خاک و آلودگی‌های ناشی از آن ایجاد می‌شود، بسیار بیشتر از درامدی است که کشاورز کسب می‌کند و بدین ترتیب ادامه این روند توجیه علمی و منطقی ندارد.

وی با بیان اینکه مساله حفظ محیط زیست اساسا موضوعی فرهنگی – اجتماعی است، افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست استان در کنار وظیفه نظارتی و برخورد‌های قانونی، آموزش‌های محیط زیستی را در راستای ارتقا و اشاعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست در شهرستان‌های سراسر استان دنبال می‌کند و رویکرد این اداره کل، مردمی سازی حفاظت از محیط زیست است.

در ادامه نشست اعضای حاضر نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص چگونگی مدیریت پسماند‌ها و ضایعات به ویژه در بخش کشاورزی پرداختند.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • تعلیق دانشجویان جورج واشنگتن به دلیل اصرار به حضور در اعتراضات
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • دانشگاه واشنگتن دانشجویان را به اخراج و تعلیق تهدید کرد
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی