Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌پایه زنجان گفت: امسال اولین سری از دانشجویان بین‌المللی در این دانشگاه مشغول به تحصیل می‌شوند.

به گزارش ایسنا، بابک کریمی پیش از ظهر امروز در نشستی خبری در رابطه با عمده‌ترین اقدامات انجام شده از ابتدای سال گذشته تا شهریورماه امسال در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌پایه استان زنجان، اظهار کرد: از جمله اقداماتی که از سال 1396 آغاز شده و در سال گذشته به بار نشسته، ورود اولین دوره دکتری مستقیم از مقطع لیسانس به دکتری بوده است که دانشگاه علوم‌پایه زنجان به عنوان تنها مجری از سال گذشته مجوز این امر را از وزارت علوم گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با اقدامات انجام شده در حوزه پژوهش و آموزش، افزود: سال گذشته دانشگاه علوم‌پایه زنجان بودجه خود را در حوزه گرنت صد درصد افزایش داده‌ و امسال نیز بودجه‌ها تحت فشار قرار دارد ولی با این وجود مقرر رشده حدود 15 تا 20 درصد بودجه‌ها افزایش پیدا کند. از سال گذشته در تلاش هستیم تا دوره ریاضیات دانشگاه اکول پلی‌تکنیک فرانسه را با رایزنی‌های انجام شده برگزار کنیم.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان ادامه داد: یکی از دستاوردهای خوب پژوهشی و آموزشی، کسب رتبه بالای سرآمدان علمی است. در دانشگاه علوم‌پایه زنجان 9 سرآمد علمی از 113 هیئت علمی حضور دارند که 9 نفر از آنان از اعضای سرآمدان علمی کشور هستند که این تعداد به نسبت کل اعضای هیئت علمی نسبت بسیار بالایی بوده و دانشگاه علوم‌پایه موفق به کسب جوایز مختلفی در جشنواره‌های متعدد شده است.

این مسئول در رابطه با جذب دانشجوی بین‌المللی نیز اظهار کرد: سال گذشته تیمی را به کردستان عراق برای جذب دانشجوی بین‌المللی اعزام کرده‌ بودیم که با توجه به رایزنی‌های انجام شده، دانشجویان انتخابی و پذیرفته شده در دانشگاه علوم‌پایه زنجان تحصیل کنند. حدود 5 دانشجو از کشور افغانستان که دارای بورس تحصیلی ICTP ایتالیا  هستند، از مهرماه امسال در دانشگاه علوم‌پایه مشغول به تحصیل می‌شوند. امسال اولین سری از دانشجویان بین‌المللی وارد دانشگاه علوم‌پایه زنجان می‌شوند و طبق برنامه‌ریزی انجام شده در بازه زمانی 10 سال، 10 درصد دانشجویان بین‌المللی را در دانشگاه خواهیم داشت.

وی در رابطه با توسعه علوم پایه نیز افزود: دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌پایه زنجان دارای 6 دانشکده اصلی، علوم زمین، ریاضی، فیزیک، شیمی، علوم زیستی و علم کامپیوتر و فناوری اطلاعات است. این دانشگاه، تنها دانشگاه تخصصی در حوزه علوم‌ پایه بوده و طبق سخنان مقام معظم رهبری، توسعه علوم پایه به عنوان یکی از محورهای اساسی و زیربنای رشد کشور است که در این حوزه دانشگاه علوم‌پایه زنجان اقداماتی را در بحث بازنگری دروس انجام داده که 25 سال از سن دانشگاه می‌گذرد و باید به‌روزرسانی شود که در این راستا از سال گذشته قسمت عمده دروس بازنگری شده است.

این مسئول اظهار کرد: همه دانشکده‌ها تحقیقات و پروژهایی را در حوزه‌های کاربردی و مرزهای دانشی توسط محققان دانشکده انجام می‌دهند و بخشی از اعضای هیئت علمی دانشگاه کارهایی را در مرزهای دانش انجام می‌دهند و عده‌ای دیگر علاوه بر فعالیت در مرزهای دانش، بر مسائل تقاضامحور که در سطح جامعه در جریان است با نگاه علمی ورود می‌کنند.

کریمی در رابطه با اقدامات انجام شده و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، خاطرنشان کرد: دو دستگاه میکروسکوپ پیشرفته، کانفوکار و لایه‌نازک در این دانشگاه ساخته شده است و نیز پروژه‌های متعدد عملیاتی در دانشکده علوم زمین و علوم زیستی در بحث شخصی‌سازی دارو، ژن درمانی (دانشکده علوم زیستی)، حوزه‌های برق آب و مواد شیمیایی (دانشکده فیزیک)، مطالعه زلزله و زلزله‌خیزی در سطح کشور (دانشکده علوم زمین)، حوزه‌های مختلف ریاضیات، فین‌تک، ریاضیات کاربردی و ریاضیات مالی در دانشکده ریاضی در دست اجرا است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جذب دانشجوی خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۷۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)

قباد محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.

وی گفت: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم می‌باشد که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است و ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌گردد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان به همراه داشته باشد.

محمدی افزود: با پیگیری‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یک دستگاه MRI سه تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب راه اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.

وی اضافه کرد: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز