Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:15:04 GMT

پژوهش در راستای نیازهای کشور انجام شود

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۷۲۲۴۰

پژوهش در راستای نیازهای کشور انجام شود

رئیس انستیتو پاستور ایران شامگاه پنجشنبه در نشست شورای پژوهشی و شورای کمیته علمی آزمایشگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: راه گسترش دانشگاه از آموزش می‌گذرد و در این میان اگر آموزش در دانشگاه نیرومند باشد، پیشر بوقوع می‌پیوندد و در کنار خود پژوهش و درمان را نیز ایجاد می‌کند.

دکتر علیرضا بیگلری افزود: سرمایه‌های زیادی در دانشگاه‌ها وجود دارد که مهمترین آنها نیروی انسانی است که در ارزشیابی حوزه تحقیقات به این نتیجه رسیدیم که با ارزشیابی وزارتخانه این کار پیش نرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بر این بنیاد منابع دانشگاه را منطبق با ارزشیابی وزارتخانه نباید پیش برد چراکه مفهوم گسترش متناقض با این ارزشیابی بوده و از طرفی در توسعه باید کاری کرد که فعالیت‌ها مبتنی بر کیفیت، سرعت و هزینه متناسب باشد.

این مسئول ادامه داد: دانشگاه در تصمیم‌گیری‌ها و نقشه آمایشی با وزنه آموزش سنجیده می‌شود که در علوم پایه هم همین‌طور است که در این خصوص تمام زیرساخت‌های پژوهش در اختیار تحصیلات تکمیلی قرار گرفت و زیرساخت‌ها، بیمارستان‌ها و دیگر مراکز بگونه ای تجهیز شدند که از نظر درمانی حرفی برای گفتن داریم.

وی اضافه کرد: تولیدات علمی کشور را نباید با‬ مقالات isi آی اس آی مورد سنجش قرار داد بلکه باید اجازه داد تا هیأت علمی کشورمان نیازهای حوزه سلامت کشور را تأمین کند و تحقیقاتی انجام نشود که خوراک پایه‌ای برای تحقیقات کشورهای دیگر باشد.

بیگلری خاطر نشان کرد: ‬ هم اکنون شمار رشته‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان به نزدیک ۶۷ رشته مقطع رسیده و طی توافق‌های مقرر شد تا همه امکانات دانشگاه در حوزه‌های پژوهش و آموزش عالی صرف گسترش تحصیلات تکمیلی شود که در این راستا هم ثابت شد که اقدامی صحیح بوده، زیرا زمان گزینش قطب‌ها توجه به رشته‌هایی که دانشگاه‌ها داشتند مدنظر قرار گرفت و زنجان به عنوان مرکز قطب ۶ گزینش شد.

وی اظهار داشت: با تقویت آموزش و راه اندازی رزیدنت‌های بالینی در این استان موجب شده که از همه سراسر کشور به مراکز درمانی زنجان مراجعه‌کننده وجود داشته باشد و این موفقیت‌ها از توجه به حوزه آموزش حاصل‌شده است.

رئیس انستیتو پاستور ایران خاطر نشان کرد: به این مهم توجه داشت که تمام پژوهشی که امتیاز آورده بوده، بطور دقیق آن نیست که از نظر وجدانی ارزش صرف منابع را داشته باشد و بر این مبنا به دلیل ایجاد زیرساخت‌های در استان زنجان مثل مهرانه، مرکز دیالیز و مرکز ژنتیک؛ انجام گرفته در چند سال آینده در استان یک جهش خوبی رخ خواهد داد.
۸۰۶۸/‌۹۶۴۶

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج

‌طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دستاوردها، ابتکارات و توانمندی‌های خوداتکایی، خودکفایی و خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان در سومین نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات و تولیدات کارگاه‌های خود اتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در سنندج عرضه شد.

‌وی بیان کرد: این نمایشگاه‌ها فرصتی است تا دانش‌آموزان ضمن کسب مهارت‌های زندگی و آماده شدن برای ورود به مرحله دیگر از زندگی، توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته و استعدادهای بالقوه خود را فعل سازند.

محمدی با بیان اینکه در سه غرفه این نمایشگاه توانمندی‌های دانش آموزان با نیاز ویژه شهرستان سنندج به نمایش گذاشته شده، مهارت آموزی را از بهترین کارها برای دستیابی به اشتغال مطمئن دانست و اظهار کرد: در این نمایشگاه‌ها دانش آموزان آثار و دست سازه‌های خود را در زمینه‌های مختلف هنری و فنی به نمایش گذاشته‌اند.

وی هدف از حضور دانش آموزان مراکز متوسطه استثنایی در این نمایشگاه را ارتقای اعتماد به نفس و ایجاد پیوند میان دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و عادی عنوان کرد و افزود: این دانش‌آموزان دارای توانمندی‌های زیادی هستند که با فراهم شدن امکانات و بستر مناسب می‌توانند بر محدودیت‌های خود غلبه کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: خودباوری و خود اتکایی از محوری‌ترین اصول تربیتی دانش آموزان است که باید در آموزش و تربیت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهارت آموزی است، گفت: پرورش یافته سیستم آموزشی باید دارای حداقل یک مهارت باشد به گونه‌ای که در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت رسمی در هرمرحله، توانایی تأمین زندگی خود و اداره خانواده را داشته باشد.

محمدی با اشاره به پرورش نیروی ماهر و فراهم کردن ساختارهای مناسب مهارت‌آموزی به‌عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر افزود: مهارت آموزی، استعدادیابی وتقویت مهارت‌های پایه با رویکرد کارآفرینی در نظام آموزش وپرورش می‌تواند برطرف کننده بسیاری از نیازهای آینده بازار کار متناسب با ظرفیت درونی دانش آموزان باشد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه توجه به حرفه آموزی در نظام آموزش و پرورش می‌تواند برطرف‌کننده بسیاری از نیازهای آینده کشور باشد، اظهار کرد: همواره تلاش بر این است که بسترهای لازم برای آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از ۸ تا ۱۰ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۱۵ الی ۲۱ با نمایش دست ساخته‌های دانش آموزان متوسطه کاردانش خاص هنرستان‌های دخترانه گل‌ها وپسرانه نوآوران سنندج برای بازدید عموم آزاد است.

کد خبر 6090988

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش