Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ استان زنجان امروز میزبان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و همراهان وی شد تا با حضور در پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان ضمن افتتاح آن از مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه و دستاوردهای دانش‌آموختگان و دانشگاهیان مستقر در این مرکز که استارتاپ‌های خود را به راه انداخته‌اند بازدید می‌کند و با دانشگاهیان به گفت و گو می‌نشیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاوران علم و فناوری دولت با آغاز سفر یک روزه به زنجان، از ظرفیت‌های بالقوه این استان مانند شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، برای پیوستن به زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری کشور حمایت می‌کند.

ستاری در آستانه ورود به شهر زنجان از سوی فتح الله حقیقی استاندار زنجان و دیگر مسئولان استانی مورد استقبال قرار گرفت و نخستین بخش سفر یک روزه را با دیدار و گفت‌وگو با فعالان فناور یک شرکت دانش‌بنیان زنجانی آغاز کرد.

شرکت دانش‌بنیان «فرآیند رشد» نخستین میزبان کاوران علم و فناوری است. فناوران این شرکت دانش‌بنیان که قطعات یدکی خودرو را بومی سازی کرده و به تولید انبوه می‌رسانند، از تازه‌ترین دستاوردها و توانمندی‌هایشان با معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری می‌گویند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری سپس به شهرک صنعتی نوآوران می‌رود و به بازدید ۳ شرکت دانش‌بنیان مستقر در این شهرک صنعتی می‌پردازد، عملکرد آنان را بررسی می‌کند و برای رفع مشکلاتشان قدم بر می‌دارد.

شرکت دانش‌بنیان صافی‌سازان صفا که در زمینه تولید «فیلترپرس‌» فعالیت می‌کند نخستین میزبان معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در این شهرک صنعتی است.

ستاری و همراهان وی سپس با حضور در کارخانه شرکت دانش‌بنیان مقاومت پارسیان و تجهیزات برق پارسان، از تازه‌ترین تولیدات ایران‌ساخت این شرکت در حوزه تولید مقاومت‌های صنعتی بازدید می‌کند.

پس از این بازدید، شرکت دانش‌بنیان «ایده‌پروران کوشای زنگان» با تولیدات  در زمینه مواد آلیاژساز و فلزات قیمتی فعالیت دارد میزبان معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری خواهد بود.

بازدید از یک پروژه فناورانه سلولی

در بخشی دیگر از این سفر فناورانه یک‌روزه، ستاری از پروژه‌ای فناور در حوزه سلولی و اصلاح نژادی که به ثمر رسیده است، بازدید می‌کند.

این طرح دانش‌بنیان، پروژه‌ای تحقیقاتی مشترک دانشگاه زنجان و جهاد کشاورزی استان است که با وارد کردن سلول های جنسی از کشور نیوزلند و از نژاد برولامرینو آغاز شده است.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در ادامه سفر به استان زنجان،ضمن دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و حضور در نشست شورای اقتصاد مقاومتی از ظرفیت‌های استان در رونق زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان و ضرورت هم دلی برای حمایت از جوانان خلاق خواهد گفت.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان زنجان تحصیلات تکمیلی علم و فناوری علمی و فناوری معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۱۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال