Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان- رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان از اخذ مجوز برای پذیرش ۳۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌پایه زنجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بابک کریمی بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، با اشاره به اینکه یکی از اهداف اصلی این دانشگاه، جذب دانشجو از کشورهای توسعه‌یافته است، افزود: برای رسیدن به این مهم گام‌های بلندی برداشته‌شده که یکی از این اقدامات اولیه، اخذ مجوز برای پذیرش ۳۰ دانشجوی خارجی به‌جز دانشجویان مربوط به کشورهای همسایه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان  با یادآوری اینکه فعالیت ۷ نفر از ۱۰۰ سرآمد علمی کشور در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان افتخاری بزرگ برای این دانشگاه به شمار می‌رود، اظهار کرد: برگزاری سمینارها، برنامه‌ها و کارگاه‌های علمی را نیز باید یکی دیگر از توفیقات دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان دانست که به‌واسطه این توفیقات تعداد ۶۹۰ شرکت‌کننده خارجی به‌صورت نفر ـ روز و ۷۴۰۰ نفر شرکت‌کننده داخلی به‌صورت نفر ـ روز در این کارگاه‌ها حضور داشتند.

اخذ مجوز  دوره دکترای مستقیم توسط دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان

وی از اخذ مجوز  دوره دکترای مستقیم توسط دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان خبرداد و گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به عنوان نخستین دانشگاه کشور، مجوز دوره دکترای مستقیم علوم پایه را گرفته و در انتظار امضای وزیر است و این موضوع موجب چابکی در امر آموزش خواهد شد.

کریمی در ادامه، از تشکیل شورای علمی خانه علم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان خبر داد و با یادآوری اینکه با فعال شدن این شورا، بسیاری از فعالیت‌های مهم تحقق می‌یابد، افزود: شاید یکی از مسرت‌بخش‌ترین خبرها در مورد این دانشگاه، تجهیز و راه‌اندازی مرکز رشد شماره ۲ دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان باشد، این در حالی است که در مرکز رشد شماره یک بالغ‌بر ۱۸ شرکت دانش‌بنیان مشغول به‌کار هستند و ۴ شرکت دیگر نیز مراحل اخذ مجوز خود را سپری می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی به‌عنوان اولین دانشگاه ماموریت‌گرا در حوزه علوم پایه محسوب می‌شود، گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان از ابتدا تا به امروز به توفیقات روزافزونی دست‌یافته است که امروز وظیفه ما حفظ این موفقیت‌ها است که در این راستا می‌توان به افزایش ۳۰ درصدی گرید علمی اساتید این دانشگاه در سال جاری اشاره کرد.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان همچنین یکی دیگر از اقدامات در دست اجرای این دانشگاه را تکمیل دانشگاه علوم زمین که تا به امروز پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد داشته است، عنوان و خاطرنشان کرد: علاوه بر این، ساخت دانشکده علوم زیستی نیز در دست بررسی بوده و هم‌اینک با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته درصدد انجام کارهای مقدماتی ساخت این دانشکده هستیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۴۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی

 بهروزی گفت: آذربایجان شرقی در موضوع سرمایه گذاری خارجی جزو استان‌های پیشرو است و متوسط سه سال گذشته شاخص‌های آن به عنوان الگویی برای سنجش به کار گرفته می‌شود.

وی افزود: با وجود تحریم‌های سنگین خارجی و سختی مسیر‌های تبادل ارز و مواد اولیه اما مسیر‌هایی برای تبادل ارز از استان ما طی شده که به عنوان الگو در کشور مطرح هستند بر این اساس میزان هدف گذاری برای جذب سرمایه گذاری خارجی استان در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۳ میلیون دلار بود ولی بیش از ۲۷ میلیون دلار سرمایه گذاری تحقق یافت.

بهروزی اضافه کرد: ۱۲ طرح در سال ۱۴۰۱ و تعداد ۱۳ طرح نیز در سال ۱۴۰۲ با سرمایه گذارانی از کشور‌های ترکیه، چین، جمهوری چک، امارات و ایرانیان مقیم خارج در استان آغاز شدند که بیشتر در بخش‌های گلخانه، تولید کنسانتره، نساجی، صنایع چوب و تجهیزات هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین از کسب رتبه دوم آذربایجان شرقی در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ مربوط به واحد‌های تولیدی راکد و نیمه تعطیل و سایر موارد خبر داد و گفت: این تبصره از حدود هفت سال گذشته در قوانین بودجه دستگاه‌های مختلف در حال چرخش بود و بر اساس گزارش مجلس شورای اسلامی میزان تسهیلات تحقق یافته از محل این تبصره تا قبل از سال ۱۴۰۰ بیشتر تک رقمی بوده و ما جزو استان‌های متوسط به پایین بودیم.

بهروزی با بیان اینکه مجموع مجوز‌های سرمایه گذاری صادر شده در سال ۱۴۰۱ شامل ۱۰ هزار (کمتر از ۵۰ درصد تقاضاها) و در سال ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۵۱۳ درصدی شامل ۶۱ هزار و ۵۰۰ بود افزود: این افزایش ناشی از اقدام تحولی دولت در راه اندازی درگاه مجوز‌های کسب و کار است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه