Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان- چهره ماندگار فیزیک ایران در سالگرد تأسیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ابراز امیدواری کرد که رؤیای راه‌اندازی دانشکده زیست در این دانشگاه به حقیقت بپیوندد.

به گزارش خبرنگار مهر، پرفسور یوسف ثبوتی شامگاه پنجشنبه در آیین گرامیداشت بیست‌وپنج سالگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با بیان اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان درزمینهٔ زیرساخت‌ها با محدودیت‌هایی مواجه است، افزود: دانشجویانی که از این دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند، ازنظر علمی در تراز اول قرار دارند و همین امر باعث شده است که در این زمینه با کم‌ترین نرخ بیکاری و مهاجرت به سایر کشورها مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بی‌تردید رویکردی که این دانشگاه در طول ۲۵ سال گذشته در پیش‌گرفته است، باعث خواهد شد تا در آینده نیز شاهد انجام کارهای بزرگ دیگری در این شهر باشیم، ادامه داد: ما معتقدیم شهر زنجان این ظرفیت را دارد که کارهای بزرگ‌تر از آنی که تا به امروز در آن به سرانجام رسیده است، انجام شود و امیدواریم این اتفاقات در آینده نزدیک رخ دهد.

پرفسور ثبوتی در ادامه راه‌اندازی دانشکده زیست دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را به‌عنوان یکی از آرزوهای خود عنوان کرد و افزود: امیدواریم این رؤیا که با تأمین نیمی از هزینه آن توسط خیرین امکان‌پذیر خواهد شد، رنگ حقیقت به خود گرفته و دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان شاهد راه‌اندازی ششمین دانشکده خود در حوزه علوم زیستی باشد.

وی با تأکید بر اینکه تلاش شده است تا در دانشگاه تحصیلات تکمیلی به وظیفه ذاتی دانشگاه که همان یاددادن و یادگرفتن است، اهتمام ورزیده شود، اظهار کرد: امیدوارم رؤیای راه‌اندازی دانشکده علوم زیستی در این دانشگاه که تحقق آن مستلزم هزینه ۱۶ میلیارد تومانی است، رنگ حقیقت به خود بگیرد.

همچنین رئیس انستیتو پاستور ایران در این مراسم گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی نمونه بارز «ما می‌توانیم» است.

علیرضا بیگلری بابیان اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را باید نمونه بارز «ما می‌توانیم» دانست، افزود: پیش از راه‌اندازی دانشگاه، تصور نمی‌شد که بتوان کارهای بزرگی در این منطقه انجام داد اما با بسیاری از کارهای بزرگ با تأثیرپذیری از دانشگاه تحصیلات تکمیلی محقق شده است.

وی با یادآوری اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با همین تأثیرپذیری توانست از پایین‌ترین رتبه به قطب ششم کشوری تبدیل شود، تصریح کرد: بی‌شک، تأثیرپذیری دانشگاه علوم پزشکی استان از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان باعث شد تا این دانشگاه که رتبه پایینی را در کشور به خود اختصاص داده بود، امروز جایگاه ارزشمندی را به‌واسطه انجام کارهای بزرگ کسب کند.

بیگلری با اشاره به اینکه آنچه مسلم است دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بیش از دو دهه پیش به همت پرفسور ثبوتی و باهدف نگاه متفاوت نسبت به سایر دانشگاه‌ها فعالیت‌های علمی و تأثیرگذار خود را آغاز کرد، ادامه داد: بی‌شک همین نگاه متفاوت دانشگاه تحصیلات تکمیلی نسبت به سایر دانشگاه‌ها باعث شده است تا امروز شاهد آمار بالای مقالات ارائه‌شده فعالان این دانشگاه در نشریات معتبر علمی باشیم.

رئیس انستیتو پاستور ایران خاطرنشان کرد: آغاز به‌کار یک دانشگاه تزریق نفس تازه به جامعه است و دانشگاه تحصیلات تکمیلی در ایجاد این روند فوق‌العاده موفق عمل  کرده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها «گسترش زبان دیداری در عصر اینترنت» ترجمه دکتر «مریم تفرجی‌یگانه»، به همت انتشارات دانشگاه ایلام منتشر شده است.
نشانه شناسی شکلک‌ها نوشته «مرکل دنسی» است که با ترجمه خانم مریم تفرجی یگانه عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام ترجمه شده است.
در بخشی از این کتاب آمده است: نوشتن به معنای اشتراک گذاری بخشی از وضعیت بشری در خصوص خواستن و به اشتراک‌گذاری چیز‌ها است.
 فرهنگ لغت پائولو (۱۹۴۷) سال آکسفورد تنها رویداد سال ۲۰۱۵ میلادی نبود که اهمیت اجتماعی و ارتباطی رو به رشد شکلک‌ها را استخراج کرد.
موسیقی دانان، هنرمندان، سیاستمداران و تبلیغ کنندگان در میان بسیاری دیگر در توئیت‌ها در وب سایت‌ها و در سایت حوزه‌های دیجیتال شروع به استفاده از آن‌ها کردند. حتی هنرمندان مشهور حوزه موسیقی مانند: «سرپاول مک کارتنی از بیت لس» با استفاده از اسکایپ برای ایجاد ۱۰ شکلک شاد و سرزنده با نام شکلک‌های عاشقانه در برنامه جدیدش استفاده کرد.
اسکایپ قبلاً به معرفی شکلک‌های زنده سفارشی پرداخته بود که به داخل هر چیزی از تصاویر استودیو‌های بزرگ سینمایی تا آن پادشاهی‌های سمبلیک با سنت‌های ایتالیایی ضربه بزنید این کار برای اسکایپ غیر معمولی و عجیب نیست. برای جامعه مدرن، نوعی ضرورت به نظر می‌رسد که قادر باشد شکلک‌ها را به گونه‌ای با هم ادغام کند که بتواند یک سبک تازه و نوین از نوشتار و برقراری ارتباط را ایجاد کند و این ضرورت محدود به افراد شاخص در جهان دیجیتال نیست؛ بلکه می‌تواند به هر کسی از پاول مک کارتنی تا هیلاری کلینتون ارتباط پیدا کند. شکلک‌های سیاستمداران آمریکایی برای کاربران گوشی‌های آیفون و اندروید ساخته شد و موسوم به هیل موجی بودند.

اشاعه و گسترش شکلک‌ها چندین سؤال اساسی در خصوص چگونگی برقراری ارتباط و به ویژه دلایل برقراری ارتباط را به شیوه کمدی مطرح می‌کند.
 قبل از هر گونه تلاش برای بررسی این پرسش لازم است به عقب برگردیم و نگاهی به نوع و نقش سیستم‌های نگارشی و نوشتاری و چگونگی تکامل آن‌ها در زندگی بشر بیندازیم.
 این مباحث تاریخی که به من اجازه ایجاد چهارچوبی نظری می‌دهد که لازمه بحث در مورد پدیده شکلک‌ها از نظر نشانه شناسی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه