Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-چهره ماندگار فیزیک ایران در بیست و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، آرزو کرد رؤیای راه‌اندازی دانشکده زیست این دانشگاه به حقیقت تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پرفسور یوسف ثبوتی شامگاه پنجشنبه در آیین گرامیداشت بیست‌وپنج سالگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بابیان اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان درزمینهٔ زیرساخت‌ها با محدودیت‌هایی مواجه است، افزود: دانشجویانی که از این دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند، ازنظر علمی در تراز اول قرار دارند و همین امر باعث شده است که در این زمینه با کم‌ترین نرخ بیکاری و مهاجرت به سایر کشورها مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بی‌تردید رویکردی که این دانشگاه در طول ۲۵ سال گذشته در پیش‌گرفته است، باعث خواهد شد تا در آینده نیز شاهد انجام کارهای بزرگ دیگری در این شهر باشیم، ادامه داد: ما معتقدیم شهر زنجان این ظرفیت را دارد که کارهای بزرگ‌تر از آنی که تا به امروز در آن به سرانجام رسیده است، انجام شود و امیدواریم این اتفاقات در آینده نزدیک رخ دهد.

پرفسور ثبوتی در ادامه از راه‌اندازی دانشکده زیست دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به‌عنوان یکی از آرزوهای خود عنوان کرد و افزود: امیدواریم این رؤیا که با تأمین نیمی از هزینه آن توسط خیرین امکان‌پذیر خواهد شد، رنگ حقیقت به خود گرفته و دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان شاهد راه‌اندازی ششمین دانشکده خود در حوزه علوم زیستی باشد.

وی با تأکید بر اینکه تلاش شده است تا در دانشگاه تحصیلات تکمیلی به وظیفه ذاتی دانشگاه که همان یاددادن و یادگرفتن است، اهتمام ورزیده شود، اظهار کرد: امیدوارم رؤیای راه‌اندازی دانشکده علوم زیستی در این دانشگاه که تحقق آن مستلزم هزینه ۱۶ میلیارد تومانی است، رنگ حقیقت به خود بگیرد.

همچنین رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی نمونه بارز «ما می‌توانیم» است.

علیرضا بیگلری بابیان اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان را باید نمونه بارز «ما می‌توانیم» دانست، افزود: پیش از راه‌اندازی دانشگاه، تصور نمی‌شد که بتوان کارهای بزرگی در این منطقه انجام داد اما با بسیاری از کارهای بزرگ با تأثیرپذیری از دانشگاه تحصیلات تکمیلی محقق شده است.

وی با یادآوری اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با همین تأثیرپذیری توانست از پایین‌ترین رتبه به قطب ششم کشوری تبدیل شود، تصریح کرد: بی‌شک، تأثیرپذیری دانشگاه علوم پزشکی استان از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان باعث شد تا این دانشگاه که رتبه پایینی را در کشور به خود اختصاص داده بود، امروز جایگاه ارزشمندی را به‌واسطه انجام کارهای بزرگ کسب کند.

بیگلری با اشاره به اینکه آنچه مسلم است دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بیش از دو دهه پیش به همت پرفسور ثبوتی و باهدف نگاه متفاوت نسبت به سایر دانشگاه‌ها فعالیت‌های علمی و تأثیرگذار خود را آغاز کرد، ادامه داد: بی‌شک همین نگاه متفاوت دانشگاه تحصیلات تکمیلی نسبت به سایر دانشگاه‌ها باعث شده است تا امروز شاهد آمار بالای مقالات ارائه‌شده فعالان این دانشگاه در نشریات معتبر علمی باشیم.

رئیس انستیتو پاستور ایران خاطرنشان کرد: آغاز به‌کار یک دانشگاه تزریق نفس تازه به جامعه است و دانشگاه تحصیلات تکمیلی در ایجاد این روند فوق‌العاده موفق عمل  کرده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۶۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب

دانشگاه شیراز که پیش‌تر دانشگاه پهلوی نام داشت، یکی از دانشگاه‌های مادر، جامع و دولتی ایران است که در سال ۱۳۲۵ در شیراز تاسیس گردید.

به گزارش انتخاب، دانشگاه شیراز با تأسیس دانشکده فنی با هدف آموزش متخصصان علوم پزشکی با یک برنامه چهار ساله در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. در ابتدا مؤسسه عالی بهداشت نامیده شد، در سال ۱۳۲۹ به یک دانشکده پزشکی تبدیل شد. در سال ۱۳۳۲ آموزشکده پرستاری نمازی و دانشکده‌های کشاورزی و هنر و علوم تأسیس شد.

با افزودن دانشکده مهندسی و دانشکده دامپزشکی در سال ۱۳۳۳، به وضعیت دانشگاه ارتقاء یافت و دانشگاه پهلوی نامیده شد. سپس دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۳۴۸، دانشکده تحصیلات تکمیلی و کالج الکترونیک در سال ۱۳۴۸، و دانشکده‌های حقوق و آموزش در سال ۱۳۴۹ به دانشگاه اضافه شدند. در سال ۱۳۳۹، شاه، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا، گیلورد هارول را دعوت کرد تا به ایران بیاید و مؤسسات آموزش عالی ایران را بازرسی کند.

هارول به درخواست شاه گزارشی را با عنوان الگویی برای یک دانشگاه جدید در ایران تهیه کرد و شاه متعاقباً تصمیم گرفت که دانشگاه پنسیلوانیا به دولت ایران در تبدیل دانشگاه شیراز به تنها نهادی در ایران که بر اساس سبک آمریکایی برای تحصیلات در مقاطع بالاتر کمک کند.

دیگر خبرها

  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه